Fantastisk kväll

Jag är helt slut! Jag har nu jobbat på som en tok i flera dagar för att få allt klart till den stora modevisningen och nu är den redan över. Det var en fantastisk kväll med underbara kreationer och designer från kollegor som var med idag.
Min kollektion var underbar den med, och rev ner stora applåder. Jag kan näGivetvis fortsätter ju modevisningen flera dagar till, men just jag är klar med min. Jag ska nu njuta av resten av veckan och titta på de andra modeskaparnas shower. Jag ska ut och äta gott och dricka gott. Jag ska passa på att umgås med vänner jag inte pratat med på länge. Jag ska ikväll här nu redan fira lite hur bra det faktiskt gick!
Jag har först bara att plocka i ordning allt efter här, och se till att de som visade intresse av vissa plagg får se lite närmare på dem. Jag har hjälp av min assistent samt ett par springpojkar som jag kallar dem. Det är unga grabbar som vill bli designers framöver och jag har tagit dem under mina vingar så att säga.
Tycker det är viktigt att måna om denna industri och uppmuntra unga till att skapa och designa.
Nu har jag inte tid med er mer, men ville dela med mig av min framgång och att det gick bra. Tänkte ni var nyfikna på det och bäst att skriva nu och inte efter all champagne jag har tänkt dricka om en stund. Då hade det nog inte blivit ett vettigt inlägg av det hela.
Jag skriver mer om någon dag igen så får vi se vad jag har hunnit med att göra till dess.stan tro att det var en stor succé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *