Milano

milano

Hej på er! Idag ska jag och min man flyga ner till Milano och vår underbara lägenhet där. Jag har en kollektion som ska visas upp på en modevisning där om en vecka eller en och en halv. Jag måste innan dess förbereda allt, göra det sista på plaggen och boka in mina underbara modeller.
Jag och Fredric har som sagt en lägenhet nere i Milano. Den är inte så stor, bara 110 kvm, samt en studio ovanpå som är min, bara min. Där skapar jag mycket av mina kläder och kollektioner. Jag föredrar att jobba i Milano, känns som att jag får mer inspiration och idéer när jag är där än när jag är i Stockholm. Samtidigt är det viktigt för mig att ha en knutpunkt både i Italien och i Sverige.
Modevisningen jag ska medverka på är den berömda ”Milan fashion week” och där är det väldigt många av de kända designers som är med så som just Gucci och Armani. Det är hedrande att jag har tagit mig så här så pass långt att jag får medverka på denna tillställning. Nog hjälper det att jag arbetar för ett känt märke, men det är mina egna designer jag kommer att visa upp denna gång. Jag hoppas att en dag kunna marknadsföra mitt eget märke och ha ett eget modehus. Jag har inställningen att ingenting är omöjligt så länge man siktar högt!
Nu måste jag nog dock sluta skriva, ska packa det sista och se till att Fredric får med sina saker också Han kan vara lite disträ och förvirrad innan resorna så det är bäst att jag hjälper honom med allt innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *