Stockholm

img

Hej på er!Jag har haft det så fullt upp i Milano att jag inte hunnit skriva något mer alls efter min modevisning. Jag hade allt tänkt uppdatera er mycket tidigare, men jag har alltså redan hunnit hem till Stockholm.
Jag är bara här och vänder egentligen, för efter min succé har jag fått flera otroliga erbjudanden i Italien. Så jag ska tillbaka imorgon och träffa flera intressanta personer och prata om min framtid.
Liten uppdatering av Milano är dock att mycket riktigt blev det en del champagne efter modevisningen. Sedan efter det tog vi oss en tur ut i Milanos nattliv. De har en otrolig härlig stad att fest loss i måste jag säga.
Veckan därefter har varit fulltecknad med möten, arrangemang, träffar, middagar och en massa annat. Det har varit så mycket så jag minns nästan inte hälften av det!
Jag har dock haft med mig Fredric hela tiden så jag får väl be han uppdatera mig om det är något viktigt jag inte får glömma att göra.
Ärligt ska sägas att jag faktiskt är lite nervös över veckan som kommer. Har jag tur så är jag snart min egen, och kan säga upp mig från där jag jobbar nu. Jag trivs förvisso väldigt bra där, men för att utvecklas och ta sig framåt så krävs det nog att man arbetar sig upp och tar sig vidare.
Jag får hålla er uppdaterade framöver om hur det går och snarare än man tror kanske ni bär en kreation med mitt namn på. Det vore fantastiskt. Lova att höra av er om det är så att ni liksom jag älskar min design!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *